Bemutatkozás

Bemutatkozás

2002-ben találkoztam először a kineziológiával és első találkozásra lenyűgözött, mivel hatékonyan és gyengéden képes oldani az életünkben felmerülő nehézségeinket, feladatainkat. Az oldások hozzásegítik a testet, hogy beinduljon öngyógyító mechanizmusa, elősegítve ezáltal, hogy a test, a lélek és a szellem harmóniája visszaálljon.

2006-ban kezdtem meg tanulmányaimat a természetgyógyászat területén, elsőként a kineziológiával. Folyamatosan alakultam és megváltozott a gondolkodásom is. Felismertem, hogyan lehet másképp tekinteni egy problémára, ami valójában egy megoldandó feladat. Megtanultam, hogy gyengéd módon is megoldhatóak helyzetek, feladatok, problémák. Minél inkább fejlődtem, tanultam, felismertem, hogy lehetséges boldogságot és örömöt átélni életünk nagy részében. Az élet szebb, mint gondoltam!

Nap, mint nap, korlátlan lehetőségekkel találkozunk. Rajtunk múlik, mivel töltjük időnket, kivel lépünk kapcsolatba. Eldönthetjük, hogyan reagálunk életkörülményeinkre - kudarcnak vagy lehetőségnek tekintjük-e -. Megválogathatjuk szavainkat és legfőképpen a gondolatainkat. Szabadon választhatunk aggodalom és öröm között, és bármit választunk is, pontosan az vesz körül majd bennünket. Az aggodalom aggodalmat vonz. Az öröm még több örömöt!

2011-ben Bach doktor munkássága nagy hatással volt rám. Megtapasztaltam, hogy a Bach virágeszenciák a negatív lelkiállapotokra könnyed és tartós változást hoznak. Gyengéd módon változhatunk, lelkünk megkönnyebbül.

2011-ben találkoztam a Kahi-healing módszerével. Elvarázsolt egyszerűsége és hatékonysága. Világossá vált számomra, hogy az élet lényegesen egyszerűbb, mint eddig hittem és egyetlen dolgom van e földi életem során: szeretni és másokkal is megismertetni létezésünk lényegét.

A tanulást fontosnak és élethosszig tartó fejlődésnek tekintem, így 2012-ben megismerkedtem a Szivárvány-kezeléssel is. További technikák is érdekelnek.
Szeretettel várom jelentkezésed:
Nádházi Andrea