KaHi Healing

KaHi Healing

Mi a KaHi Healing?

A KaHi Healing egy egyszerű és harmonikus elméleti és gyakorlati koncepció. Külön érdekessége, hogy magas tudatossági szinten végzett örömteli "munka".
A KaHi Healing nemcsak egy harmónia visszaállító koncepció és rendszer, hanem egyben út önmagunkhoz is. Így a KaHi Healing a kezelők számára is jól működtethető, hatékony módszerré vált, mellyel együtt megélt élményeken keresztül egyaránt haza talál minden lélek.

A Kahi képes gyorsan és gyengéden feloldani korlátaid, hogy végre teljes szeretetben Önmagad lehess. Segít bármikor gyorsan a középpontodba kerülnöd, ahol újra képessé válj torzítatlanul érzékelni lelked jelzéseit.

A harmónia hiánya, betegséghez vezethet. Ez számos formában jelentkezhet, de csak egy módon gyógyul, a harmónia visszaállításával. Így a gyógyulás nem más, mint a lelki egyensúlyhoz és minden más energetikai és információs szint kiegyenlített állapotához való visszatérés. Az egyén számára a betegség üzentet hordoz, hogy miben tért el az egyensúlyi állapotától, s a választ is megadja miben kell változtasson, hogy visszatérhessen.

Ez egyben a tudat fejlődése is, amire a saját betegségével készteti a lelke. Hiszen, "ha meg akarsz oldani egy problémát, akkor fölé kell emelkedned." Osho
Minden egy magasabb tudati szinten oldható csak meg, mint ahol az létrejött.